Waarom voor nieuw kiezen? Maak een duurzame keuze

Waarom voor nieuw kiezen? Maak een duurzame keuze

Is je bedrijfspand toe aan een restyling? Voldoet het kantoormeubilair niet meer aan de laatste Arbonormen? Er zijn verschillende redenen om je pand opnieuw in te richten. Bij een nieuwe inrichting denk je vaak aan echt nieuwe spullen. Bij Ruig & Geroest maken wij van oude materialen nieuwe interieuritems. Dit zijn nieuwe meubels, maar wel met een geschiedenis. Door gebruik te maken van oude materialen sparen wij het milieu. Bovendien vertelt elk meubelstuk en elke lamp zijn eigen verhaal. Geen enkel exemplaar is hetzelfde. 

Verduurzamen van je bedrijf

Veel bedrijven willen een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving. Ook steeds meer klanten willen weten of je als bedrijf milieuvriendelijke keuzes maakt. De vraag naar duurzame producten en diensten neemt dan ook toe. Als bedrijf lever je een grote bijdrage aan het reduceren van de CO2-uitstoot. Veel bedrijven proberen zoveel mogelijk papierloos te werken en maken gebruiken van duurzame energie. Ook het onnodig laten branden van verlichting en computers op stand-by laten staan, komt steeds minder vaak voor. Duurzaam kantoormeubilair wordt nog niet veel gebruikt. Ontdek onze duurzame verlichting die ook geschikt is voor kantoren en bedrijfspanden. Ben je op zoek naar maatwerk of wil je grotere series afnemen? Wij gaan daarover graag met je in overleg.  

Verlichting van oude materialen

Verlichting gemaakt van oude materialen is allesbehalve muf. Onze lampen passen helemaal in de trend van industriële verlichting en passen uitstekend in een modern kantoorinterieur. Zo’n stoere hanglamp van een bierfust trekt meteen de aandacht in een horecagelegenheid. Ook boven de vergadertafel in een kantoorpand trekt deze lamp meteen de aandacht. De deuken en krassen die het fust heeft opgedaan in zijn vorige leven geven deze lamp een uniek karakter. Wil je meer van dit soort lampen, neem dan gerust contact met ons op. Voor een leestafel of een bijzettafel in een wachtruimte is de drinkbak lamp heel geschikt. Aan deze lamp zie je dat we in werkelijk alles mogelijkheden zien. De gietijzeren drinkbak hebben we op een houten douglas balk gemonteerd. De binnenkant van de drinkbak is van emaille. Dit zorgt voor een mooie weerkaatsing van het licht. Deze lamp is prima te combineren met een grotere variant of één van onze wandlampen. 

Meubels op maat

In onze webshop vind je veel interieuritems. Ben je toch op zoek naar wat anders? Wij maken ook meubelstukken op maat. Zo maken we verschillende soorten tafels op verzoek. Voor het frame gebruiken we bijvoorbeeld kokerprofielen van staal. Deze kokerprofielen werden in zeecontainers gebruikt om bulkgoederen te stutten tijdens de overtocht op zee. Het tafelblad is gemaakt van hout. Dit hout halen we overal vandaan. Veel van het hout is afkomstig uit slooppanden. Zo gebruiken we trapleuningen, traptreden, maar ook de houten zitting van een kleedkamerbankje uit het zwembad. We hebben ook al verschillende soorten kasten ontworpen. Ook hier gebruiken we kokerprofielen voor waarbij we het voor ons een uitdaging is om zo min mogelijk materiaal te verspillen. Door op deze manier gebruik te maken van oude materialen zijn er minder grondstoffen nodig en neemt de CO2-uitstoot af doordat er minder materialen geproduceerd hoeven te worden. 

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen

Wil je jouw kantoormeubilair vervangen en vraag je je af of we nog wat kunnen doen met het oude meubilair? Produceer je binnen jouw bedrijf afval waar je meer mee zou willen? Over dit soort vragen gaan we graag in gesprek. Wij laten ons inspireren door jouw verhalen. Wil je meer weten? Neem dan contact op voor een afspraak. Als je je gegevens achterlaat op het contactformulier nemen wij contact met je op. Telefonisch zijn wij bereikbaar op telefoonnummer 06 50 89 81 36 of stuur een mail naar info@ruigengeroest.nl.

Share this postNotice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110