Tips voor het kiezen van een tv-meubel

Tips voor het kiezen van een tv-meubel

Het tv-meubel neemt vaak een prominente plek in, in je woonkamer. Een tv-meubel moet daarom niet alleen praktisch zijn, maar moet ook afgestemd zijn op de rest van je interieur. De televisiehoek is een plek in huis waar je vaak zit. Het tv-meubel maakt een belangrijk onderdeel uit van je televisiehoek. Het is daarom belangrijk om je goed te oriënteren op de verschillende mogelijkheden, zodat je een meubel vindt, dat precies past bij al jouw wensen.

Waar moet een tv-meubel aan voldoen?

Naast de televisie moet een dergelijk meubel voldoende ruimte bieden voor kabels, decoders en een dvd-speler. Het meubel moet de juiste afmeting hebben. Dit is mede afhankelijk van hoe groot je televisie is, maar ook van de grootte van je woonkamer en de meubels die erin staan. Heb je grote meubels, dan zal een groot tv-meubel niet misstaan. Door te kiezen voor een extra breed tv-meubel in combinatie met een groot scherm voorkom je, dat de grote televisie het middelpunt van de kamer wordt. Een open tv-meubel zorgt ervoor, dat je het kan stijlen met je eigen accessoires. Bijkomend voordeel van een open meubel is, dat je zonder problemen je televisie en de bijbehorende randapparatuur kan bedienen met de afstandsbediening. Zo hoef je geen deuren te openen om te zorgen dat de infraroodsignalen jouw toestel bereiken. Wil je ooit nog een keer een nieuwe televisie of heb je een televisie die je aan de muur monteert? Kies dan voor een meubel, dat wat lager is en waar je televisie niet teveel is ingebouwd. Zo kan je televisies van verschillende formaten op het meubel plaatsen of er net boven hangen. Heb je een industrieel interieur, dan past ons duurzame tv-meubel van gebruikte materialen perfect bij jouw stijl.

Een duurzaam tv-meubel

Wij maken voor jou een tv-meubel van duurzame materialen. De tv-meubels van Ruig & Geroest zijn gemaakt van staal en hout. De stalen kokerprofielen werden als stutmateriaal gebruikt in containers waarmee vrachtschepen bulkgoederen vervoerden. Op die manier werd voorkomen, dat de vracht onderweg zou schuiven. De kokers hebben na de vaart hun dienst bewezen en worden dan weggegooid. Wij geven dit bijna nieuwe materiaal een tweede leven als onderdeel van onze tv-meubels. Bij het maken van onze meubels zien wij het als een uitdaging om zo min mogelijk restafval te produceren. Wij hebben er bij het ontwerp dan ook voor gezorgd, dat bijna de volledige lengte van de stalen kokers gebruikt wordt. Het hout voor het tv-meubel was in eerste instantie afgeschreven als sloophout. Ook dit hout hebben wij gered van de vuilnisbelt. Ons hout is vaak afkomstig van slooppanden en heeft eerder dienst gedaan als bijvoorbeeld trapleuning of traptrede.

Maak het helemaal af met verlichting

Verlichting naast je televisie maakt het kijken net een stukje prettiger. Onze roestige kubus tafellamp matcht perfect bij het tv-meubel. Wil je toch net een andere kleur? Wij spuiten de lamp graag voor je over in een RAL-kleur naar wens. Ook deze blok tafellamp van oud plaatmateriaal zal stralen op jouw nieuwe meubel.

Op zoek naar maatwerk of meer informatie?

Wil je een tv-meubel, dat precies past bij je interieur, dan maken wij ook graag een meubel voor je op maat. Helemaal aangepast aan jouw wensen. Wil je hier meer informatie over of heb je interesse in een tv-meubel? Bel ons op 06 50 89 81 36. Per mail bereik je ons via info@ruigengeroest.nl. Wil je liever, dat wij contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens achter op het contactformulier.

Share this postNotice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110