Een duurzaam interieur, ook op kantoor

Een duurzaam interieur, ook op kantoor

We willen duurzamer leven en dat zie je terug in ons interieur waar we gebruik maken van duurzame materialen, maar ook in onze kleding en accessoires. Van fietsbanden worden kettingen gemaakt en een oude vlag krijgt een tweede leven als jurk. Deze circulaire economie gaat ook niet aan het bedrijfsleven voorbij. Steeds meer bedrijven denken bij projectinrichting na over duurzaamheid en circulariteit vanuit hun maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wil je je kantoor, bedrijfspand of winkel opnieuw inrichten? Ook dan ben je bij Ruig & Geroest aan het juiste adres. Wij hebben allerlei duurzame meubels, verlichting en accessoires om je pand op een verantwoorde manier in te richten. Ben je op zoek naar iets speciaals of zit het product, dat je wenst er niet bij? Wij leveren ook maatwerk, zodat je bedrijfsinterieur er helemaal naar wens uit komt te zien.

Bewustwording vergroten

Met z’n allen produceren we bergen afval. Niet alleen thuis, maar ook op het werk. Vaak ben je je hier niet eens van bewust. Onze producten stellen we samen uit materialen die eerder een ander doel dienden. Zo is onze hanglamp bierfust ook echtgemaakt van een oud bierfust. Hang deze op in je café of restaurant en het zal zeker tot gesprekken leiden. Zo vergroot je niet alleen je eigen bewustzijn over de herkomst van materialen en het hergebruik ervan, maar ook het bewustzijn van je klanten en je personeel.

Circulair vergaderen

Op veel kantoren wordt talloze uren vergaderd en vinden veel ontmoetingen plaats. Een lange vergadertafel waar veel mensen aan kunnen zitten is dan een must. Deze tafels maken wij op maat voor je. Ruig & Geroest heeft een groot netwerk van leveranciers van restmaterialen, waar wij tafels van kunnen maken. Ook de verlichting is essentieel in een vergaderruimte en de tafel is het middelpunt in deze ruimte. Bij het ophangen van lampen streef je naar een egale verlichting van de tafel, zodat alle aanwezigen elkaar en het materiaal op tafel goed kunnen zien. Voor een lange tafel kies je voor een combinatie van onze hanglampen. De koperen boiler hanglamp Flens M is gemaakt van een oude boiler en heeft een unieke industriële uitstraling. Een wachtkamer of ontvangstruimte kleed je mooi aan met de vloerlamp Kubus XL. Kijk in onze categorie lichtbronnen voor de passende LED-verlichting om het helemaal duurzaam te maken.

Maak de inrichting van je bedrijf af met accessoires

De inrichting van je bedrijf moet vooral praktisch zijn. De meubels voldoen aan ergonomische richtlijnen en de ruimte moet niet te vol staan. Toch wil je ook je eigen stempel op de ruimte drukken en zorgen voor een sfeer waarin prettig gewerkt kan worden. Ook in een kantoorruimte maken accessoires de inrichting net wat meer af. Met de accessoires van Ruig & Geroest zorg je met een paar eenvoudige stukken voor een industriële sfeer. Ook voor de accessoires geldt, dat we graag met je meedenken. Van bloembakken tot onderzetters of pennenbakken, alles is mogelijk.

Hergebruiken van restmaterialen van je eigen bedrijf

Naast ons standaard assortiment van upcycled producten maken wij ook maatwerk producten. Hoe mooi is het als we materialen kunnen gebruiken die afkomstig zijn uit je eigen bedrijf? Afval van je bedrijf gaat niet verloren, maar krijgt een tweede leven en een waardevolle functie. Medewerkers zullen de materialen in een andere vorm herkennen en dat benadrukt de eigenheid van het bedrijf. Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op via ons e-mail adres info@ruigengeroest.nl of per telefoon op 06 50 89 81 36. Ook kan je het contactformulier op onze website invullen.

Share this postNotice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110