Over R&G

R&G STELT ZICH VOOR

Ruig & Geroest is opgezet door Sebastiaan van Dulken. Hij is iemand met twee rechter handen die ideeën om kan toveren tot iets moois. Sebastiaan is iemand die niet goed stil kan zitten en altijd lekker bezig is. Passie voor oude materialen en het milieu zijn de hoofdreden geweest om het bedrijf Ruig & Geroest te starten. De energie die hij ervan krijgt is indrukwekkend te noemen, hij is bevlogen in wat hij doet, en die enthousiasme zie je in alles terug.

Ruig & Geroest bestaat sinds begin 2017 en is in een korte tijd uitgegroeid dan meer dan alleen een hobby, want zo is het eigenlijk begonnen. Bezig zijn en met zijn handen werken. Zo maakte Sebastiaan verschillende meubeltjes voor in zijn eigen woning. Dit viel meer mensen op en zo is het idee ontstaan om een webwinkel te starten. Van het een kwam het ander en zo is Ruig & Geroest inmiddels gegroeid tot een bedrijf die vele klanten bedient op zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Sebastiaan van Dulken

Kenmerken R&G

Maatwerk

Wil je je eigen idee laten uitvoeren? Veel is mogelijk bij Ruig & Geroest. Neem Vrijblijvend contact op.

Bezorging

Alle bestellingen boven de €50,- worden gratis binnen Nederland verzonden. Bij producten met bijzondere afmetingen is persoonlijke bezorging ook bespreekbaar.

Afval bestaat niet

Alle producten bij Ruig & Geroest worden gemaakt van gebruikte materialen. Zo helpen we de afvalberg te verkleinen

Waarom Ruig & Geroest

Bij Ruig & Geroest maken we verlichting en meubels van oude gebruikte materialen. Zo wordt de levensduur verlengd van grondstoffen en helpen we het milieu verder te ontlasten.

De omschakeling van een lineaire economie naar een circulaire economie is in volle gang. In deze  beweging draagt Ruig & Geroest zijn steentje volop bij. Doordat we alleen maar gebruikte materialen gebruiken zijn alle producten uniek op hun eigen manier. Ondanks dat de producten van Ruig & Geroest uniek zijn, kunnen de lampen en meubels goed in serie gemaakt worden. Doordat wij een zeer hoogwaardige afwerking toepassen in de productie van onze producten en designs zult u gegarandeerd jaren lang plezier hebben van uw product.

Ga mee in de circulaire beweging!

Ronde tafel bij Aeres Hogeschool Almere

Erfgooiers college buiten meubilair

Buitenmeubilair op schoolplein van Erfgooiers College Huizen

VT Wonen - Weer verliefd op je huis

VT Wonen – Weer verliefd op je huis