Een vakkenkast van duurzame materialen

Een vakkenkast van duurzame materialen

Wil je rust, sorteer dan je spullen op kleur of kies een beperkt aantal accentkleuren. Als je wel wilt variëren in materialen, blijft het zo toch rustig ogen. Heb je veel verschillende items die je in je vakkenkast tentoon wilt stellen? Door ze te groeperen creëer je eenheid. Je hoeft niet elke plank te vullen. Door hier en daar een vak leeg te laten zorg je voor overzicht. Meestal gebruik je een vakkenkast niet als opberger, maar dat kan zeker wel. Manden en potten in de kast doen prima dienst als opberger voor accessoires en kabels. Een open kast leent zich uitstekend om spullen met een herinnering in te tonen. Combineer souvenirs met dierbare items en wissel elk seizoen af. Zo krijgt je open kast telkens een andere uitstraling. 

Een kast met een verhaal

Net als al onze meubels en accessoires hebben ook onze vakkenkasten een verhaal. Voor de kasten hebben we kokerprofielen van staal gebruikt. Deze kokerprofielen hebben heel wat zeemijlen afgelegd als stutmateriaal in zeecontainers. De bulkgoederen zijn zo onbeschadigd op hun plaats van bestemming aangekomen. Normaalgesproken hebben de kokers hun diensten dan bewezen. Ze komen terecht op de afvalberg. Wij hebben ze gered en nu vind je ze terug in onze vakkenkasten. Ze zijn bijna tweeënhalve meter in lengte. Door een slim ontwerp gebruiken we bijna de hele lengte. Voor planken gebruiken we hout uit slooppanden. We houden altijd onze ogen open, dus dit hout kan overal vandaan komen. Naast een vakkenkast maken we ook tv-meubels in dezelfde stijl en met dezelfde materialen. Samen is het een mooie combinatie in je woonkamer.

Onze visie

De aandacht voor duurzaamheid neemt steeds verder toe de afgelopen jaren. Steeds meer mensen beseffen, dat het niet de goede kant op gaat met ons milieu. Wij dragen ons steentje bij met onze duurzame meubels en accessoires. Afval bestaat niet voor ons. In elk stuk hout, staal of ander materiaal zien wij mogelijkheden voor een nieuwe functie. De Nederlandse afvalberg wordt zo kleiner en doordat er geen nieuwe grondstoffen hoeven te worden geproduceerd neemt ook de CO2-uitstoot af. Zo slaan we twee vliegen in één klap. Je hoeft niet bang te zijn, dat onze meubels van mindere kwaliteit zijn. Gebruikssporen zie je vaak wel. Dat maakt elk meubel uniek en geeft het een eigen karakter.

Ontdek ook onze andere meubels en accessoires

Naast de vakkenkast hebben wij een uitgebreid assortiment aan verlichting. Onze gasfles hanglamp zal niet misstaan boven de eettafel. De kraan op de gasfles is vervangen door een fitting en een ophangsysteem. Staat de kleur van de lamp je niet aan? We kunnen de lamp ook voor je poedercoaten in elke gewenst RAL-kleur. Het onderste deel van de gasfles doet ook dienst als hanglamp. Deze gasfles hanglamp onder heeft net een andere uitstraling en kunnen we ook voor je poedercoaten. Ben je nog op zoek naar een industrieel krukje? Deze uit een fabriek afkomstige krukken zijn ideaal voor een plant of andere accessoire.

Meer weten?

Wil je meer weten of heb je interesse in één van onze vakkenkasten? Vul gerust het contactformulier in op de website. Je kan ons ook rechtstreeks bellen op telefoonnummer 06 50 89 81 36. Per mail zijn wij bereikbaar via info@ruigengeroest.nl. Wij vertellen je ook graag meer over de mogelijkheden tot maatwerk die we hebben. 

Share this postNotice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110