Industriële lamp in jouw favoriete RAL-kleur!

Industriële lamp in jouw favoriete RAL-kleur!

RAL-Kleuren

Het is mogelijk om bepaalde hanglampen in alle RAL-kleuren te laten poedercoaten. Materialen die ik gebruik voor mijn producten hebben vaak al een verweerde uitstraling als ze gevonden worden. Dit geeft een heel super ruig en robuust uiterlijk. Dit kan geweldig mooi in je interieur staan. Begrijpelijk past dit niet in elk interieur. Of kan het zijn dat de huidige kleur van de lamp niet helemaal naar je zin is. Daarom is er de mogelijkheid om alle metalen hanglampen die in de webshop staan te laten poedercoaten in een kleur naar wens. Zo wordt de lamp die ja al heel mooi vindt nog een stukje specialer. Tegen een meerprijs van €50,- worden de lampen in elke gewenste RAL-kleur gecoat. De lamp zal als eerst worden gestraald waardoor alle bestaande lak en roest verdwijnt. Vervolgens zal de lamp in de door jouw gekozen kleur worden gecoat waardoor een heel strak design ontstaat. Soms komt het voor dat er kleine deukjes in een product zitten. Deze zullen niet verdwijnen. Dan blijft er toch nog een vleugje over van het oorspronkelijke ‘verhaal’ van het materiaal.

 

Waarom poedercoaten?

De keus om de lampen te laten poedercoaten in plaats van te laten spuiten is bewust genomen. Ondanks dat coaten vaak iets duurder is, brengt het wel een aantal voordelen met zich mee:

– Zo is de lak van poedercoaten harder waardoor het product een duurzamere bescherming krijgt.
– Het product wordt eerst volledig ontdaan van al het roest waardoor het product niet zal doorroesten onder de laklaag.

Een ander groot voordeel van poedercoaten is dat het milieuvriendelijker is dan gewone verf. Zo zijn er de volgende voordelen voor het milieu bij poedercoaten:

– Poedercoatings stoten nul of bijna nul vluchtige organische stoffen uit.
– Poedercoatingresten kunnen worden hergebruikt. Het is dus mogelijk om bijna voor 100% gebruik te maken van het poeder.
– Poedercoatingproductielijnen produceren minder gevaarlijk afval dan conventionele vloeibare coatings.

 

Hoe werkt het

In de webshop staan een aantal artikelen die aan de voorwaarde voldoen om in elke gewenste kleur gecoat te worden. Zo is een van deze voorwaarde dat het materiaal niet te dun mag zijn omdat het dan tijdens het coat proces door de warmte kan vervormen. Bij die lampen met een kap hebben gemaakt van staal, staat nu de mogelijkheid om je kleur te kiezen. In de ‘RAL-kleurenwaaier’ onderaan de pagina kun je jouw favoriete kleur uitkiezen. Onthoud de RAL code. Deze vermeldt je in het bestelproces in het vak ‘Bestelnotities’. Dit komt dan bij mij binnen en kan ik er vervolgens voor zorgen dat de betreffende lamp in de juiste kleur wordt gecoat! De levertijd is afhankelijk van de drukte bij de coater maar ga uit van maximaal 10 werkdagen.
En zo heb jij je hippe industriële design lamp in je eigen favoriete kleur. Helemaal op maat gemaakt!

Kies je kleur hieronder.

 

Op maat gemaakte producten kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Share this postNotice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110