Ontdek ook ons maatwerkaanbod voor een duurzaam kantoor

Ontdek ook ons maatwerkaanbod voor een duurzaam kantoor

Onze interieuritems met een industrieel tintje vind je in onze webshop. Wij geloven in hergebruik van grondstoffen en materialen. Daarom worden al onze items gemaakt van gebruikte materialen. Bijna elk exemplaar is uniek en heeft zijn eigen karakter. Wij richten ons niet alleen op particulieren en de inrichting thuis. Ook aan een duurzaam kantoor helpen wij graag een handje mee. Maak kennis met Ruig&Geroest en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. 

Duurzaamheid: Alle beetjes helpen

We kunnen allemaal een bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Hoe klein die bijdrage ook is, elke bijdrage is er één. Dat er wat moet gebeuren wordt steeds duidelijker. Het klimaat verandert, de zeespiegel stijgt en ook dichtbij huis zien we de gevolgen. Wij zien, dat steeds meer mensen en bedrijven duurzaam bezig zijn. Bedrijven maken werk van een ‘paperless office’ en op daken zie je steeds meer zonnepanelen verschijnen. Ook thuis nemen we de nodige duurzame maatregelen door te kiezen voor groene energie, biologisch te eten en duurzame kleding te kopen. Het interieur liep een beetje achter bij deze ontwikkelingen. Ruig&Geroest heeft daar verandering in gebracht. Door hergebruik van materialen en grondstoffen wordt de afvalberg minder. Bovendien vermindert ook de uitstoot van CO2. Er hoeven geen nieuwe grondstoffen te worden geproduceerd voor onze meubels en verlichting. Met al deze kleine beetjes leveren we samen een steeds grotere bijdrage aan een duurzame wereld.

Wat kunnen we voor jouw bedrijf betekenen?

Wij laten ons bij onze ontwerpen graag verrassen door het afval dat jouw bedrijf zelf produceert. Misschien zijn de bureaus op kantoor wel aan vervanging toe en vind je het toch zonde om ze weg te gooien? Wij geven de materialen graag een tweede leven. Vaak kunnen wij het onderstel opnieuw gebruiken. Voor een bureaublad gaan wij op zoek naar restmaterialen. Slooppanden zitten voor ons vaak vol met onontdekte schatten. Hout van trapleuningen, deuren of traptreden bieden volop mogelijkheden voor werkbladen. Ons assortiment kenmerkt zich doordat geen enkel exemplaar hetzelfde is. Ben je wel op zoek naar gelijksoortige producten? Geen probleem. Wij maken graag een serie lampen voor jouw bedrijfspand. Zo hebben wij voor een opdrachtgever van oude gasleidingen een serie hanglampen gemaakt. De werknemers herkenden deze hanglampen meteen in hun nieuwe functie. Samen ontdekken we wat er voor jouw bedrijf mogelijk is.

Ontdek onze interieuritems

Wil je je vast laten inspireren? Neem een kijkje in onze webshop. Ook hier vind je diverse items die geschikt zijn voor kantoor. Deze verweerde koperen hanglamp is de perfecte verlichting boven een vergadertafel of een leestafel. De lamp is gemaakt van het onderste deel van een oud boilervat. De ketels hebben we gedemonteerd en beide helften zijn omgetoverd tot lamp. Zo is deze hanglamp flens gemaakt van het bovenste gedeelte van een boilervat. Deze lampen zijn beschikbaar in verschillende maten. De vaten maken we schoon en het koper schuren we op. Zo krijgen de lampen hun karakteristieke koperen kleur. De binnenkant is door het jarenlange gebruik verkleurd. Elke lamp is uniek, want elke verkleuring is anders. Naast onze verlichting hebben wij ook diverse krukken van gerecycled materiaal. In een kantoorruimte zijn deze krukken multi inzetbaar.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? We gaan graag in gesprek om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Of je nu zelf vol ideeën zit of dat je die ideeën vooral bij ons wilt ophalen. Het kan allemaal. Wij laten ons ook graag inspireren door de restmaterialen en het afval dat binnen jouw bedrijf beschikbaar is. Vul het contactformulier in voor een afspraak. Of neem zelf telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 06 50 89 81 36. Ook per mail zijn wij te bereiken. Stuur een mailtje naar info@ruigengeroest.nl. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken.

Share this postNotice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110