Maak een statement met duurzame koperen hanglampen in je interieur

Maak een statement met duurzame koperen hanglampen in je interieur

Koperen materialen zijn al een aantal jaren een trend in het interieur. Van kleine accessoires zoals kandelaars tot koperkleurige meubels; ze geven warmte aan je interieur. Onze koperen hanglampen in maat M zijn bovendien gemaakt van gerecycled materiaal waardoor ze prima passen in een duurzame inrichting. Bij Ruig & Geroest vind je niet alleen deze hanglampen. Ook voor koperen lampen in andere afmetingen kan je bij ons terecht. Het gebruikte materiaal maakt ze uniek. Met het aanschaffen van een koperen hanglamp haal je een statement item in huis én kies je voor duurzaamheid.

Bewust wonen met sfeervolle verlichting in je huis

Je leeft bewust met aandacht voor het milieu. Dat zie je ook terug in je interieur. Je maakt zoveel mogelijk gebruik van gerecyclede en natuurlijke materialen. Het hergebruiken van materialen past in elke woonstijl. Door gebruik van oude elementen geef je je huis bovendien karakter mee. Wij geven materialen een tweede leven door ze in een heel nieuw jasje te steken. Zo zijn onze koperen hanglampen in maat M gemaakt van het onderste deel van het vat van oude boilers. Het bovenste deel van het vat gaat ook niet verloren en levert unieke hanglampen met flens op. Het koper is aan de buitenkant opgeschuurd voor een stoer uiterlijk en de binnenkant van elke lamp heeft zijn eigen unieke kleur. Wij staan door hergebruik van materialen als Ruig & Geroest voor een duurzaam interieur. Materialen die al afgeschreven zijn, gebruiken wij opnieuw. Zo ontstaat er minder afval én besparen we energie. In het productieproces zorgen wij namelijk voor minder CO2-uitstoot, want het produceren van een lamp van nieuw materiaal kost meer energie dan het hergebruik van bestaande materialen. Zo transformeren we afval tot design met zo weinig mogelijk impact op onze planeet.

Koper in je interieur

Koper geeft warmte in je interieur en heeft een feestelijke uitstraling. Naast koperen hanglampen kan je ook kiezen voor koperkleurige wandbekleding of meubels. Koper valt prima te combineren met verschillende kleuren. Denk hierbij aan groen, blauw, roze en okergeel. Door te kiezen voor contrasterende kleuren valt het koper nog meer op. De koperen hanglamp komt extra goed uit als je daarbij kiest voor een wand, gordijnen of een vloerkleed in één van deze kleuren. Hou je van een modern en strak interieur met grijs en zwart? Door dit te combineren met koperen hanglampen en andere koperen accessoires wordt je interieur toch sfeervol. Zo is koper met veel verschillende woonstijlen goed te combineren. Het past goed bij natuurlijke materialen, zoals hout. Is je inrichting stijlvol en klassiek? Dan geven de koperen tinten een luxe uitstraling.

Deze koperen hanglampen zijn uniek

Je drukt je eigen stempel op je interieur en struint door woonwinkels, over antiekmarkten en rommelwinkeltjes op zoek naar unieke accessoires om jouw huis helemaal af te maken. ’s Avonds doe je woonideeën op vanuit je luie stoel met je laptop of tablet op schoot. Wij hebben fantastische items voor je interieur met een eigen verhaal, precies waar jij naar op zoek bent. Zo kennen deze koperen hanglampen in maat M ook een hele geschiedenis. Deze hanglampen zijn gemaakt van oude materialen die nu een tweede leven krijgen als lamp. Koper is een zacht materiaal en de charme ervan is, dat het materiaal verkleurt. Onze koperen lampen waren in hun vorige leven in gebruik als boiler. Door dit jarenlange gebruik zijn ze verkleurd. Elk exemplaar heeft aan de binnenkant zijn eigen kleur in bijvoorbeeld bruin, geel, groen en zwart. Zo haal je een uniek item in huis. Wil je echt zien dat de lampen al een heel leven achter zich hebben, kies dan voor onze exemplaren met een verweerde uitstraling. Ook hier heb je een lamp met flens en een verweerde lamp zonder flens van.

De koperen hanglamp is de ideale verlichting voor je eettafel

De eettafel is vaak de centrale plek in huis. Je zit hier tijdens de maaltijden, je leest er en ook als werkplek voor jezelf of je kinderen is de eettafel de ideale plek. ’s Avonds is de eettafel de plek om bij te kletsen met vrienden onder het genot van een hapje en een drankje. Voor al deze momenten is de juiste verlichting belangrijk. De ene keer heb je behoefte aan sfeervolle verlichting en de andere keer aan veel en gericht licht. Het is daarom belangrijk om een lamp uit te zoeken die past bij al deze momenten. Een koperen hanglamp legt de nadruk op de eettafel als centrale plek en breekt de ruimte. Heb je een lange tafel, dan hang je twee koperen hanglampen in maat M op om de hele tafel te verlichten. De lamp hangt ongeveer 60 tot 70 centimeter boven de tafel. Kies daarbij voor energiezuinige LED-verlichting. Mooi, duurzaam en praktisch, dat zijn deze hanglampen.

Share this post