Hanglampen industrieel design

Boiler hanglamp

Hanglampen industrieel design

Ben je op zoek naar een hanglamp met een industrieel design? Dan ben je bij Ruig & Geroest aan het juiste adres! 

Industrieel design

Bij ons vind je veel verschillende soorten hanglampen die een industriële uitstraling hebben. Het ontwerp van de hanglampen start bij de basis. Voor ons is dat afval. Afval klinkt niet echt aantrekkelijk. Maar feitelijk zijn het oude producten die aan het einde van hun levensloop zijn gekomen. Deze worden opnieuw ingezet voor industrieel design. De oude producten krijgen een grondige opknapbeurt waarbij alle originele elementen bewaard blijven. Hierdoor hebben de hanglampen van Ruig & Geroest een authentieke uitstraling.

Bierfust HanglampIndustriële hanglampen

Van afval naar interieur designDe hanglampen van Ruig & Geroest hebben een industriële uitstraling. Dit komt omdat de materialen die gebruikt worden al een heel leven achter zich hebben. Ze zitten vol met deukjes en/of roest. Dit maakt elke hanglamp uniek. Ook krijgen ze daardoor een hele karaktervolle industriële uitstraling. Doordat de producten die gebruikt worden al heel lang ingezet zijn voor een ander doel passen de hanglampen heel goed in inrichtingen die gericht zijn op een industriële look. Van winkels tot kantoren en van Huiskamers tot aan horecagelegenheden. De hanglampen zijn heel breed inzet baar.

Oneindig veel designs

Doordat er ontzettend veel oude spullen beschikbaar zijn die onze afval berg ongekend groot maken, zijn talloze designs mogelijk en beschikbaar. Zelfs als wij een ontwerp niet in het assortiment hebben kan dit op maat gemaakt worden. Ben je op zoek naar een unieke hanglamp maar kun je hem niet vinden? Geen probleem wij maken de hanglamp naar eigen ontwerp. Wil je hier meer informatie over hebben, neem vrijblijvend contact met ons op.

Waar kun je Ruig & Geroest vinden?

Naast onze online winkel kun je ook op afspraak langskomen in Almere. Daar hebben wij een vestiging aan het Upcycle Centrum Almere. Dit is het milieuperron van Almere waar de bewoners hun afval kunnen brengen. Op deze plek worden oude materialen omgetoverd tot nieuw interieurdesign.

Share this post