Stoere industriële tafellamp

Stoere industriële tafellamp

Tafellampen, wat zijn er toch veel verschillende te verkrijgen. Klein, groot, stoer, of elegant. Waar moet je dan toch voor kiezen? Wat sowieso een goede keus is, een verantwoord en duurzaam geproduceerde lamp. Hieronder lees je alles over duurzame tafellampen.

Duurzame industriële tafellampen

Bij ver uit de meeste lampen die op de markt te verkrijgen zijn wordt duurzaamheid in mindere mate in gedachte gehouden. Vaak zijn het massa producten van grondstoffen die niet of nauwelijks hergebruikt worden. En als ze al gerecycled worden zit er vaak een intensief productieproces aan vast wat ook niet altijd even CO2 neutraal is. Dit is dan ook de reden dat Ruig & Geroest voor upcyclen kiest. Onze producen worden gemaakt van bestaande materialen die economisch afgeschreven zijn. Deze oude materialen worden tot een nieuw product verwerkt. Het afval krijgt dus een nieuw leven met een nieuwe bestemming; upcyclen.

Tafellamp

Bij Ruig & Geroest hebben we een leuk aantal upcycled tafellamp in het assortiment. Alles is gemaakt van oud materiaal wat zijn nut in de tijd verloren heeft. Zo hebben we van afgekeurde gasflessen en aantal hanglampen gemaakt. Bij de productie van deze hanglampen bleven delen van de gasfles ongebruikt. Door deze materialen bij elkaar te leggen is deze stoere industriële lamp ontstaan. Gaaf voor op het bureau of naast het bed. Ook is oud verroest plaatstaal en mooi materiaal om mee te werken. Zo hebben we van oud plaatstaal deze ontzettend gave Bloklampen gemaakt. Ze hebben een robuuste en aanwezige uitstraling. Deze lampen zijn heel mooi in diverse interieurs op verschillende plekken te gebruiken. Al met al is het dus een zéér veelzijdige lamp.

Inventief design van de lamp

Zoals de gasfles tafellamp al een beetje illustreerde, zit er enorm veel inventiviteit in het ontwerp van de lampen. Alle lampen zijn uniek in hun soort. Neem bijvoorbeeld ook deze lamp gemaakt van oude boilers. De stoere uitstraling van het verweerde koper geven en prachtige sfeer aan uw interieur. Deze lampen zijn ontstaan door onder andere oude bouwmaterialen bij elkaar te voegen. Een stukje waterleiding, een oude boiler die normaal in je keukenkastje zit en verder nog wat koppelingen om alles aan elkaar te bevestigen. Al deze materialen zouden anders zo in de vuilcontainer verdwijnen. Kijk nou toch hoe gaaf de lampen geworden zijn.

Handgemaakte lampen

Zoals je waarschijnlijk al vermoedde zijn alle producten met de hand gemaakt. Mede hierdoor een het gebruik van oud materiaal, wat allemaal op zijn eigen wijze getekend is door de tijd, ontstaan enkel unieke kwaliteitsproducten. Zoek je iets unieks en wat helemaal naar jóuw wens moet zijn, dan ben je hier aan het juiste adres. Heb je vragen? Ik help je graag. Stuur mij een bericht of geef een belletje.

Industriële tafellamp kopen?

Klik hier en bekijk onze handgemaakte lampen. 

Share this postNotice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ruiggic179/domains/ruigengeroest.nl/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 110