Handgemaakte verlichting

Handgemaakte verlichting

Ben je op zoek naar handgemaakte verlichting? Dan ben je bij Ruig & Geroest aan het juiste adres! 

Je kunt er bij Ruig & Geroest vanuit gaan dat je alleen maar verlichting vindt die met zorg zijn samengesteld. Alles is namelijk met de hand gemaakt. Het maken van de van de verlichting begint bij het zoeken van oud materiaal wat economisch afgeschreven is. De meeste gebruikte materialen voor onze verlichting zijn voornamelijk diverse soorten hout en metaal. Alles wat we vinden wordt geselecteerd op bruikbaarheid en wat misschien wel het belangrijkste is; op hun unieke uitstraling!

Unieke verlichting

Wie wil dat nou niet, opvallen tussen de rest? Het hebben van een hanglamp in huis die niet iedereen heeft of eenvoudig koopt van de vele massaproducenten. Bij Ruig & Geroest is geen product hetzelfde. Dit komt doordat alles met de tijd zijn unieke sporen en uitstraling heeft gekregen. De lampen krijgen zo hun eigen verhaal. Door deze unieke uitstraling zijn alle producten anders. Zelfs als we van één lamp twee stuks maken zitten er altijd kenmerkende verschillen in. Door het jarenlange gebruik krijgt onze verlichting en stoer en industrieel uiterlijk. Deze ruige uitstraling is vaak heel goed te combineren in diverse soorten interieurs. Van modern tot brocante het kan allemaal.  Zo hebben we altijd wel een lamp die bij jouw smaak past. Nieuwsgierig geworden naar welke producten in jouw interieur passen? Neem een kijkje in onze webshop!

Kwaliteitslampen

Kwaliteit en veiligheid zijn heel erg belangrijk. Deze twee termen gaan vaak hand in hand. Omdat je met oude materialen niet altijd de juiste kwaliteit en veiligheid kunt waarborgen worden sommige onderdelen nieuw gebruikt. Denk hierbij aan het snoer van de verlichting, de fitting, de stekker en bijna altijd het montagemateriaal. Deze onderdelen zorgen ervoor dat de lampen zeer degelijk een netjes in elkaar zitten. Vaak zijn het de kleine onderdelen in een lamp. Doordat de hoofdelementen van het product wel oud en authentiek zijn valt het vaak niet eens op. Zo kun je dus perfect van je unieke design item genieten.

Een aantal voordelen van Ruig & Geroest op en rijtje:

  • Unieke producten.
  • Alles is met de hand gemaakt.
  • Stoer maar elegant.
  • Past in veel verschillende woon stijlen.
  • Duurzame producten doordat alles upcycled is.

Handgemaakte verlichting bestellen?

Heb je vragen, of kan ik je ergens mee helpen? Stuur mij een berichtje, of neem een kijkje in onze webshop.

Share this post